onsdag 25. desember 2013

Januar 2014

Like om hjørnet trår vi inn i ett helt nytt år. Så spennende og samtidig utfordrende. Hva kommer, hva går og ikke minst hvilke utfordringer blir vi stilt overfor, og hvordan vil vi takle disse. For sikkert er det at noen oppturer og nedoverbakker vil det være på veien. Leste akkurat igjennom noen gamle mailer som lå lagret. Der stod det noen råd om god helse. Gå fort i motbakke og sørg for god gjennomstrømning. Den tanken har jeg ikke klart å gi slipp på. Vil det bli min konkurranse mot meg selv i år? Stå oppreist i motvind og komme seg over bakketoppen. Kanskje venter det noe godt på den andre siden? Er jeg da klar for å ta i mot? Det er ofte det som er utfordringen. I år vil jeg rydde vei og si ja takk.


Dette er forsiden i den nye almanakken min fra Simple Stories.
Jeg skal lage og sette sammen  kalenderdagboken min selv i år. Den består av plastlommer, designpapir og masser av ord og uttrykk på små tags, lapper til å klippe, klistre og lime inn. Og jeg gleder meg så. Der vil jeg kunne sette inn bilder, oppskrifter, gode ideer og mye annet som bare ramler ned over meg, og må være med. Dette skal bli et skikkelig fingeravtrykk for ÅRET 2014. 


Målet mitt er at jeg skal lage en oppstart side for hver måned. Jeg skal uttrykke meg gjennom mixed media og prøve ut forskjellige teknikker. Dette blir så gøy. Kan nesten ikke vente lenger nå....


For meg er januar kald, hvit, blå, litt skjør og spennende med mange nye blanke ark.


Dette har jeg brukt:
EmbossingpulverEmbossingdabbercrackle-paintpaint -rock-candyTim Holtz dies, en annen dies fra Tim Holtz, og snøkrystaller fra Tim Holtz, og ramme-dies fra Tim Holtz. Washi-tapen var noe jeg fant i skuffen. Selve bakgrunnen er fargelagt med Gelatos fargestifter.

Godt Nytt Kreativt År ønsker jeg dere!

3 kommentarer:

  1. SÅ fin Marina. Nå ble jeg inspirert!

    SvarSlett
  2. This is BEAUTIFUL!! I love the color and the design. Very inspirational.

    SvarSlett
  3. WOW this is beautiful Marina! Happy New Year xx

    SvarSlett