tirsdag 3. september 2013

Lek med farger, form og mønster.

"En sommer er over", synger Kirsti Sparbo og Reiseradioen tuner ut og melder om første høstdag og september. Her har jeg latt meg inspirere av  fargerike Dyan Reaveley. Lek med farger, form og mønster er rene terapien, så skulle du trenge å bare være i din helt egen boble, så anbefaler jeg denne "leken". Det er lekent og gøy, men du vil også oppdage at det kreves både utholdenhet og omtanke i forhold til valg av form og farge. I teksten som ligger bak, har jeg skrevet inn ord og tanker til meg selv. Etter en laaang terapitime, er det med glede jeg kan se på og forundres over det ferdige resultatet, og også være så til de grader klar for å gå videre.....................


..............ønsker deg en god dag,
og bruk den til litt drodling :-)

Til denne leken har jeg brukt Dylusions creative journal og ink spray, Sprayen har jeg ført over til vannpensler til fargeleggingen. Til den sorte streken har jeg brukt en vannfast/permanent tusj. 

2 kommentarer:

  1. For en herlig sammensetting av farger.Så mange herlige detaljer man oppdager når man sitter å titter.

    SvarSlett
  2. Så flott den er!! Jeg drodler i den nye boken min jeg og. Og faktisk så er det veldig moro. Drømmer om former på natta!!! Gøy!

    SvarSlett