lørdag 23. februar 2013

Mars kalender 2013

Mars er lyse ettermiddager, pluss grader, gåsunger, glade farger, påskeegg, påskeharer, optimisme og bursdager i familien :-)
 
 
På bakgrunnen har jeg dekket begge sidene med Gelato-farger. Har lagt til tekstur med dabber fra Tim Holtz.

 
Ideen til kalenderen var å lage en forestilling om et titteskap. Har laget en ramme rundt alle kantene med stempelbård fra Dylusion. Disse er fargelagt med Gelato i to forskjellige grønntoner og sydd på for at de skal kunne være mer fleksible ved å bøye og dytte til kantene. Kantene er distresset og jeg har dratt over kanten med en stempelpute i dypere grønt. Mars-bokstavene er stemplet med det nye alfabetet fra Dylusion og klippet forsiktig ut. Tegnet rundt med en svart gello-penn og markert med hvitt.

 
Sommerfugl, rede og påskehare er stempler fra de nye stemplene til Tim Holtz. Disse finnes på hel plate eller enkeltvis. Løvetannbladene og blomst er Dylusion stempler.

 
Jeg har stemplet og brukt kniv får å løfte frem bladene slik at harene, egg og rede ved hjelp av limputer får en dybde virkning. Egg-kalender-rutene er farget med Gelato og stanset ut med oval-punch. Her og der har jeg pyntet opp og lagt til Glossy accents som en fin effekt :-) elsker detaljer.
Jeg er fast følger av kalendersiden til Thekathrynwheel calendar
Skulle du etter å ha sett nærmere på denne kalenderen få lyst til å lage din egen, så skal du vite at vi er en gjeng som treffes hos Hobby Hagen, hver 3dje lørdag i måneden og lager nettopp kalender. Meld deg på i butikken og bli med.

3 kommentarer:

 1. Oh your calendar is just darling. Love the soft colors, the butterfly, and the bunny. So spring-y.

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you. It makes me happy to make these calendars. Happy Easter soon :-)

   Slett
 2. Full of Spring delight!

  SvarSlett