tirsdag 20. november 2012

Art journal sjokoladekort

Pust ut, sier jeg til meg selv. Det har vært tre lange deilige kreative dager med scrappetreff i Stokke hos Hobby Hagen. Latteren satt løst, ideene strømmet på og vi var skjønt enige om at det er helse i hver bit av papir, bånd, knapper og farger i regnbuensfarger.Til tross for at det er intens skapertrang som omsettes i papirkunst, så er det i etterkant en frigitt energi som gir ny flyt i hverdagen. Til neste gang og treff igjen i mars 2013. Så ta kontakt med butikken og meld deg på, her blir det fort fullt.

Her ser dere et sjokoladekort jeg jobbet med. Sjokoladekort laget av to tag i str. 10#. Det er ikke lett å se, men det er en forside og en bakside. Selve esken er kuttet og preget/brettekant i Basill.


 
Jeg har latt meg inspirere av alle Dylusion sprayene, stensil/maske og stempler. Jeg har sydd rundt kanten med en håndholdt liten symaskin (den er knallfin) og streket opp med Gelato-metallic for å legge til detaljer. En liten dusj av Perfect Pearl kan så vidt skimtes. Fargene på nissejenta er spray-fargene til Dylusion som jeg har ført over i vannpensler med en pipette. Selve kjolen er farget med Gelatofargestift og vannpensel(uten farge) på akvarellpapir. Kanten på luen og skjegget har fått "snøstruktur", som gir en fin-fin effekt. Alle produktenen jeg har brukt kan kjøpes hos Hobby Hagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar