lørdag 12. januar 2013

Januar kalender 2013

Er det ikke deilig. Nytt år og nye muligheter. For et fantastisk kreativt år dette skal bli. Hver dag skal gjøres til en fest, og dokumenteres i en liten kalenderrute. Tenk så godt det er å vite at det ligger en ny og blank tekstboks og venter på at du kommer innom og skriver noen ord. Dagens ord, lille hendelse, gullkorn eller sukk om det er det som skal til for å gå rolig og utladet til sengs. Det er nettopp det jeg gjør. Sender noen tanker til kalenderen min i løpet av dagen og tenker på hva skal jeg skrive i kveld som forteller noe om mine opplevelser akkurat i dag. Hvilke ord skal feste seg til nettopp denne ruten som venter på penn og glitter. Litt pynt langs kanten, en swirl i hjørnet og ord som trøster eller gir håp for en ny dag i morgen. Ta vare på dagen i dag, sier jeg ofte til barna. Den kommer aldri igjen. Kom i snakk med en kunde i samme ærend som meg selv hos Hobby Hagen i dag og hun sa; Tenk når dine barnebarn ser denne kalenderboken og snakker om deg og dine dager. Den tanken var ny. Tenk på det.... jeg er stum. Stryker med hånden over sidene i kalenderboken og kjenner følelsen av ordene som er nedtegnet. Vil andre som ser denne boken kunne følge meg og mine tanker dag for dag, og vite at jeg setter stor pris på alle øyeblikkene?

Vel her er den, mitt første utkast for 2013.


Tema for januar er for meg fest og fyrverkeri. Glede, farger og optimisme.
Som der kanskje ser har jeg i min iver etter å spre munterhet på min vei, nå erklært at der jeg kommer fra heter det; Happy Year New :-)


Januar bokstavene er dekorert med Distress stickles clear rock candy og Crackle accents.
Jeg "elsker" mine Gello-penner (Hobby Hagen har disse) og drodler over alt. Det kommer ikke helt til sin rett på bildet, men rundt kanten på stjerne-punchen (Martha Stewart) øverst i kanten har jeg tegnet med gul sparkling penn. I virkeligheten gir det små fine detaljer. I fyrverkeriet har jeg markert kantene med penner i forskjellige farger, også rundt snøkrystallene, nedover fyrverkeri-strålene og selvfølgelig på dato-lappene. Glitter effekten og hvordan pennene gir kalenderen et ekstra løft er vanskelig å beskrive, men det gir en aha opplevelse når det ses. Bak stjernene ligger det mørk Wasi-tape for å lage en kontrast, slik at stjernene kommer bedre frem.


Han her er vel fin? Er helt betatt av Blueprint stemplene til Tim Holtz. Snømann representerer vinter, så det var helt naturlig å plassere han nederst i snøfonden, som også er fra Tim Holtz, Classics#6.

Denne kalenderen er det første bidraget til en kalendergruppe som treffes hver 3.lørdag i måneden hos Hobby Hagen. Det er bare å ta kontakt med butikken og melde interesse hvis du vil være med den 19 januar. Da lager vi siden for februar.

Godt nytt år!


1 kommentar:

  1. Hello! I'm looking for inspirations for my first 1-page calendar. Thanks for your tips!!

    alex

    SvarSlett