søndag 26. oktober 2014

Høstkrystaller

Er det noe som heter det? Krystall klare dager, ja nå er det høst. Sang vi på barneskolen. Vel, det rører ved minner og fornemmelser. Det er høst! Kjøligere luft, løv som faller og klokken som stilles tilbake. Mørket tillater levende lys og annen kos. Hvorfor ikke scrappe litt høststemning? 


Her har jeg latt meg inspirere av duse bruntoner og Tim Holtz dies med snøkrystaller, store og små. Han har to forskjellige dies. Den ene har to størrelser på samme dies, den andre har en litt større. Til alle krystallene har jeg brukt en liten sirkel-punch for å dekke til midten. Mange har spurt meg om ikke dette er et overdrevet tålmodighets arbeid. Neida, det går så fint. Krystallene kommer ferdig preget i en lang strimmel, og bare brettes i trekkspill. Litt lim langs enden og vips så bøyer du sirkelen utover og den folder seg mot midten, og krystallen er klar for godt med lim i midten. 


Over ses to forskjellige størrelser av krystallene. Jeg har brukt limputer under sirklene på toppen for å gi det hele et løft :-)


Her ses den største krystallen. Alle her er like, men forskjellige pga. papirvalget. Papiret er dobbelsidig. Jeg har valgt å pynte med distress-stickles i fargen mercury på kanten av sirkelen og små dutter på krystall-spissene.


Denne krystallen er den mellom store. De små åpningene som gjør at du kan se igjennom krystallen gir en fin effekt. Det er sydd på en gullperle over og under hver stjernespiss. 


I skogen fant jeg kvist til kransen, og opplevde at rogn var den mykeste og lot seg lettest forme.

Uroen henger i trappeoppgangen og lager høststemning inne.

Ønsker alle en fin høst.