søndag 11. august 2013

August - kalender 2013

Kalenderen for august tenkte jeg kunne være lys og lett i uttrykket. Rosa og grønn ville være farger som jeg ikke har brukt sammen tidligere. Jeg ønsket å brukte forskjellige stenciler og Art Anthology sorbet og velvet. Sorbet (den mørkere rosa) er blankere og med litt glitter i overflaten, mens velvet (den lys rosa) er mattere i utseende. I bakgrunnen "malte" jeg med Gelatos over Tim Holtz Tissue Wrap. Datorutene er trykket ut med Martha Stewart punch og augustbokstavene er fra Tim Holtz Wordplay-dies.




Jeg legger mine kalendere ut hos Thekathrynwheel 

Ønsker dere alle en strålende august.

tirsdag 6. august 2013

Dans og bli fri........

Den beste sommeren ever, men plutselig står tiden stille til ettertanke. Under noen regnfulle timer og torden i horisonten, så blir tv'n interessant. Oppmerksomheten min blir fanget av en dokumentar som tar for seg noen ungdommers reise til fjerne strøk og livsførsel de var helt ukjente med. Programmet heter "Blod, svette og meg". Ungdommene får seg noen vekkere i forhold til sine egne holdninger og selvfølgeligheter. Her må de arbeide og opplever virkeligheten under forhold de ikke kunne tenke seg at noen kunne leve med. De konfronteres blant annet med forholdene jentene i Bangkok lever under. De jobber som sesongarbeidere på rismarkene og resten av året trekker de inn til Bangkok hvor de livnærer seg som prostituerte. Det er deres oppgave å forsørge familien. Etter å ha sett og hørt intervjuene, klarte jeg ikke å legge inntrykkene fra meg. For å bearbeide  inntrykkene lagde jeg denne art journal siden.





Dans jenter, finn ditt friminutt og føl deg fri.

torsdag 1. august 2013

Tim Holtz "12 tags of 2013" - July

Juli utfordringen fra Tim Holtz denne gangen var verdt et forsøk som alltid. Teknikken er enkel å få til, men også effektfull. Tema for taggen var USA og nasjonaldagen. Dette er ikke så aktuelt for meg, og jeg måtte derfor tenke utenfor boksen, som Tim oppfordrer oss som følger han til å gjøre. Stikkordene for taggen min er å ha pågangsmot til å bryte ut.