søndag 30. juni 2013

Tim Holtz "12 tags of 2013" - June

Enkel og grei var utfordringen til Tim Holtz for juni. Koste meg skikkelig med Distress Marker og Stain til bakgrunnen. Godt i gang lagde jeg likegodt flere utgaver av bakgrunnen. Kjekt å ha til senere bruk :-)


mandag 24. juni 2013

Juni - kalenderen 2013

Juni måned betyr sommerferie og ny kalender. Tema er livet under overflaten og med bruk av Dylusions-stempler og Dylusions ink-spray, her har jeg prøvd å få til en undersjøisk opplevelse. For å skape dybde har jeg jobbet med bakgrunnen for å skape effekter, og synes det var naturlig å bruke sirkelformer som illuderer bobler.


Langs kanten nederst ser du servietter med motiv av stener, decopage-lim, og litt crackle-lime på for effekten sin skyld. Juni bokstav-stemplene fra Dylusion har også fått et strøk med crackle-lim for å få det sprukne/slitte uttrykket.


På de fremhevede små mørke flekkene har jeg brukt stenciler og strøket Art Anthology over og latt tørke. Gir en opphøyet artig effekt. Som den detaljfriken jeg er, så varmer sånt. Det er så fint å stryke hånden over og kjenne det matte papiret og strukturen i de uthevede punktene. Oppå sirkelstempelet / de blå prikkene har jeg dekket med Diamond Glaze. De ser ut som små vanndråper. Inni de store sirklene som har fått form etter dabber paint på kanten av en tom dorull, har jeg ikke brukt Diamond Glaze pga. at dette skal være et skrivefelt, og fungerer best hvis underlaget er lett å skrive på. For å leke meg litt med sirklene har jeg tegnet opp med Gel-penner og lagt en runde med Diamond Glaze på toppen. Over datoen har jeg limt over ferdig epoxy stickers for at det skal se ut som vanndråper :-)

torsdag 20. juni 2013

Brettekort

Det har vært scrappetreff hos Hobby Hagen i Stokke. Inspirert av sommer og sol har jeg laget brettekort med sommerfuglmotiv fra Majadesign. Kortet er helt enkelt å lage og krever lite forkunnskap :-)