fredag 19. april 2013

Kort med papirene fra Graphic 45 - "Secret Garden"

Her har jeg tatt for meg blokken 12x12, til Graphic 45 og laget seks forskjellige kort. Kortene er svært enkle og raske å lage og er ment som inspirasjon for scrappere som er nye i hobbyen, eller om du trenger et kort der og da. Alt du trenger foruten mønsterpapir og Bassill (ensfarget papir), er noe å måle med, saks eller skjærebrett og lim. Det lille ekstra er punch til sommerfuglene, litt distress stickles (glitterlim) til kantene og halv perler til pynt. Sim sala bim og du har et kort til de fleste anledninger. Alle kortene står utstilt hos Hobby Hagen i Stokke, hvis du ønsker å se nærmere på de.




Kort - Graphic 45 - "Secret Garden"




Grønt kort - Graphic 45 - "Secret Garden"




Lilla kort - Graphic 45 - "Secret Garden"




Blått kort - Graphic 45 - "Secret Garden"




Fersken farget kort - Graphic 45 - "Secret Garden"






fredag 5. april 2013

April kalender 2013

Er det ikke deilig, det er vår! Selvom snøen ligger på hustakene, gradestokken kryper under null, bonden varsler at jordbærene blir forsinket, barna har ennå ikke kommet med årets første hestehov, nesen renner ikke pga. rakler og museører på bjørken, og pollenvarselet er ikke et samtaletema. Solstrålene sniker rundt hushjørnet uten å forårsake små sildrende bekker til barkebåter og annet rask etter vinteren. Min barndomsdrøm var å forvandle papirbiter til små båter i smeltevannet på vei hjem etter skoletid. Den lette følelsen i kroppen da vi etter påske kunne ta på småsko og lure oss til å legge jakken i sekken. Det er vår det. De melder på værmeldingen at vi kan vente oss snø eller haggel i løpet av helgen på Vestfoldkysten. Kanskje lurt å vente med dekkskift til neste uke?
17 april 2001, det var litt av en vår. Fødte min lille datter den 16 april i strålende sol og glede. Hennes første morgenstund på mammas arm, hvor vi ser ut i verden gjennom vinduet, opplever vi snøstorm og verden er hvit. Våren er tid for håp og forventninger. Nå går det bare en vei og det er opp og frem.........

 
April-kalenderen er laget med tanke på at den skulle bli litt lekker. Sarte og lyse farger. Tanker om hvitveis og småfugler. Lys, glede og fuglekvidder. Får å klare og formidle dette har jeg brukt sprayene til Dylusion, punch fra Martha Stewart, gello-penner, servitter og decopagelim. Samt den nyeste alfabet-stempelplaten fra Tim Holtz. Hver av kalender-rutene er pyntet på kanten med stickles i forskjellige nyanser. Jeg legger til kalenderene mine i bloggen til Thekathrynwheel-calendar 

mandag 1. april 2013

Tilfeldigheter?

Tror du på det? Det kan være like lett å si ja for i samme åndedrag å si et rungende nei. Egentlig kunne jeg kaldt dette innlegget for "Ute skinner solen, men inne er det lyn og torden. Jeg har opplevd mange ganger å være rådvill og har ikke sett andre muligheter enn å sende en tanke oppover. Det jeg også har erfart, er at jeg må være klar for å ta imot det som kommer tilbake, for ofte får jeg svar fortere enn jeg kunne tro.
Her om dagen tok jeg en runde i bloggerverden og der dukket dette Art journaling-bladet opp. Det ble en "må ha"  innskytelse. Noen dager senere åpner jeg mailen min og der ligger det en link til en bok som jeg klikket nærmere på. Denne måtte jeg også bare ha. Hipp hurra for posten, for nå ligger både bok og blad her på kjøkkenbordet. Jeg elsker laaange blå store kaffekopper, en stille morgestund og med nytt spennende lesestoff skulle det bli morgestund med gull i munn. Jeg kikker like ivrig på både blad og bok. I bladet oppdager jeg at de har skrevet en artikkel som handler om "Healing through art journaling" og innimellom alle visdomsordene blir det referert til boken som ligger ved siden av meg. Hvilken tilfeldighet! Jeg kikker nærmere på boken og oppdager at det ikke er en vanlig bok, men en bok som er ment til å skrive og fylle sidene selv. Som det står skrevet på omslaget; Art Doodle Love: A Journal of Self-Discovery. Snakk om å få svar, en hel bok på 158 sider hvor jeg selv skal skrive, tegne, farge, drodle og uttrykke mitt solskinn og torden. Så her er jeg en påskemorgen som slukker sorgen, så klar for å selvrealisere mitt indre.

 
Ja, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg tror.