søndag 25. mars 2012

Lag noe med grønt

Det har vært scrappetreff hos Hobby Hagen i Stokke i helgen. Og en av utfordringene var å lage kort med innslag av grønt. Jeg er svak for denne duse og litt delikate fargen. Det ensfargete arket er fra Bazzill og fargen heter "pear". Mønsterarket er fra Pion våren 2011.



tirsdag 13. mars 2012

Tim og Dyan

Jepp, de var der og jeg med mange andre var der. I slutten av februar var det fint folk på besøk hos Bikuben i Oslo. Tim Holtz og Dyan Reaveley holdt demo og delte sin kreativitet og skaperglede med oss. Det var en opplevelse å være tilstede og oppleve stemningen og entusiasmen deres.


Tim Holtz


Dyan Reaveley

Tim Holtz demonstrerte blant annet et av sine nye produkter "Distress Marker" tusj.
Yr av glede etter dagens opplevelser, måtte jeg umiddelbart sette i gang på scrapperommet da jeg kom hjem. Sommerfuglene under her er mitt første prøveeksemplar med tusjene. Etter å ha stemplet, brukte jeg en vannpensel for så vidt å tilføre litt vann/fuktighet og stempelmotivet fikk den spennende blendede effekten.






lørdag 10. mars 2012

Nå går det mot vår

Utenfor vinduet her er det yrende fugleliv. Solen strever med å bryte gjennom skylaget og gradestokken kryper oppover. I dag vil jeg lage noe som er grønt og handler om de små ting. Hva er vel vakrere enn fuglesang. Stempelet på tag'n er tusjet på med de nye "Distress Marker" tusjene fra Tim Holtz.
Teknikken er enkel. Jeg tusjer på, tar den tid jeg trenger og puster / peser på stempelet og trykker på
"Specialty stamping paper" fra Ranger med glatt overflate.

fredag 9. mars 2012

"12 tags of 2012"-March

Her ser dere utfordringen fra Tim Holtz for mars måned. Vil du se nærmere på oppgaven, finner du den her.
Det var spennende og nytt med mosaikk utforming på sommerfuglene.
Vi har startet opp en gruppe med scrappe-damer som treffes en gang i måneden på Hobby Hagen i Stokke, får å lage taggene som Tim Holtz legger ut. Det er rom for fler deltagere, så har du lyst er det bare å ta kontakt med butikken for dato for neste treff.